Se hva BA skriver om oss

 

 

 

 

 

 

BA´s Byggmagasin omtaler

Transportoppdrag

 

 

 

 

 

 

 

I snart 40 år har Transportoppdrag Bergen bidratt til å gi den lokale bygg- og anleggsbransjen et løft, bokstavelig talt. Nå skal de gjøre det lettere for kundene å velge bærekraftige, trafikksikre og ansvarlige tjenester gjennom sertifiseringen Fair Transport. Det er ikke alle bedrifter forunt å holde det gående i tiår etter tiår. Transportoppdrag Bergen har bevist at det er mulig. Med en målsetning om alltid levere høy kvalitet uansett oppdrag, har de etablert en lojal kundekrets. Samtidig som gamle kunder finner veien tilbake, har mange nye kommet til.

Daglig leder Svein Joar Solberg tror han vet hvorfor. – Vi har over tid vist at vi kan løse de fleste utfordringer på en seriøs og skikkelig måte. Kompetanse, erfaring og løsningsorienterte medarbeidere er mye av grunnen til mange kunder fremdeles er med oss etter snart 40 år i bransjen, mener han. Transportoppdrag Bergen jobber for det meste på Vestlandet, primært Stor-Bergen og Hordaland. Kundene er hovedsakelig bygg- og anleggssektoren. Med hovedbase i Godvik, har de god tilgjengelighet til hele Bergensregionen.

Stålplater og betongelementer. Glass og takstein. Ventilasjonsanlegg, tanker og rørsystemer. Uansett hva du skal frakte til eller løfte på byggeplassen, har Transportoppdrag Bergen både utstyret som kreves. – Vår moderne utstyrspark rommer kranbiler i ulike størrelser, tilpasset behovet til bygg- og anleggsbransjen. Enten det er tungt, langt eller vanskelig tilgjengelig, har vi det som trengs for å fikse jobben, sier Svein Joar. Når du bestiller en kranbil hos Transportoppdrag Bergen, får du med deg en kompetent sjåfør med relevant erfaring. Dermed kan du være trygg på at jobben er i gode hender.

– Kranbiltjenester er et nisjeprodukt i transportsektoren. Det er relativt dyre tjenester, fordi det stilles strenge krav til effektivitet og ikke minst sikkerhet. Da er det viktig at kundene kan være trygg på alt skjer etter boka, understreker Svein Joar.

 

 

 

 

Transportoppdrag Bergen er medlem av Norges Lastebileier-Forbund (NLF), som stiller strenge krav til sine medlemmer. Som kunde kan du dermed være trygg på å få en solid og ansvarlig samarbeidspartner. NFL har nylig lansert kvalitetsprogrammet Fair Transport for å fremheve bedrifter som leverer trafikksikre, bærekraftige og ansvarlig tjenester. – For å bli godkjent må bedriften oppfylle en rekke krav og kunne dokumentere at ting holder en viss standard. Vi er veldig stolte av å få lov til å kjøre med Fair Transport-logoen på bilene våre. Det er et kvalitetsstempel som betyr at du som kunde kan være trygg på at vi har alt er på stell, sier Svein Joar. Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram med målsetning om å styrke trafikksikkerheten, redusere utslipp av klimagasser og sikre gode arbeidsforhold for de ansatte. Det gjør det enklere for deg som kunde å ta et bevisst valg. – Vi må årlig kunne dokumentere at vi oppfyller kravene for å beholde sertifiseringen. Det gir oss noe å strekke oss etter og bidrar til å skjerpe oss litt ekstra i det daglige, mener han.

 

 

 

 

Selv om daglig leder Svein Joar Solberg (f.v.) jobber mest med logistikkplanlegging og administrasjon, tar han gjerne et løft med trucken når det trengs. Sikkerhet i førersetet For at de fortsatt skal være et naturlig valg for gamle og nye kunder, er det én ting Transportoppdrag Bergen har fokus på. – Sikkerhet og skadeforebyggende arbeid står sentralt i vår bedriftskultur. Det er helt essensielt for å kunne tilby gode tjenester og ikke minst skape et godt arbeidsmiljø for våre ansatte, understreker Svein Joar. For å kunne jobbe mest mulig sikkert til enhver tid, mener han det er viktig med både holdningsskapende arbeid så vel som regelmessig kursing. Blant annet er alle sjåfører pålagt å gjennomføre et 35 timers "oppfriskningskurs" hvert femte år. – Mennesker er vanedyr og alle trenger et "spark på leggen" i ny og ne. Hvis ikke, faller vi raskt tilbake til gamle vaner. Når du ferdes på veien er det viktig å holde avstand og ikke la seg irritere over andre. Det går kun utover deg selv, mener han.

Transportoppdrag Bergen har i dag 13 ansatte. Flere har vært der så lenge som 20 år. Den daglige lederen mener bedriftens gode navn og rykte skyldes nettopp dyktige medarbeidere. – Vi jobber jo i en form for serviceyrke, så et godt ansikt utad er viktig. Det lønner seg alltid å være hyggelig og imøtekommende. Det er her vi kan skille oss ut, avslutter han.

Leave a Comment