Slide
RETT KRANBIL TIL RETT JOBB

Din leverandør av transport,
kranbil og løfteutstyr i Bergen

Transport

Kranbil

Løfteutstyr

Lagring

Transport

Vår varierte bilpark gjør at vi kan hjelpe deg med de fleste typer transport i Bergen og Hordaland, f.eks. varetransport eller anleggs- og materialtransport.

Om du har behov for spesialtransport, båttransport eller forskjellige typer tungtransport, så får du løst det raskt og sikkert.
LES MER

Løfteutstyr

Med allsidige og moderne kranbiler løser vi de fleste oppdrag. Trenger du å få løftet på plass glassplater, ventilasjonsanlegg, rør, betong eller andre byggevarer, da har vi kranbilen og føreren som skal til for at du skal få jobben gjort.

Moderne lastebilkraner og kunnskapsrike førere gjør at sikkerheten er ivaretatt både for produktene dine og de ansatte.
LES MER

Kranbil

Kraner og løfteutstyr i Bergen og Hordaland Tungt materiale eller vanskelig plassering? Vi har en allsidig bilpark med kraner og løfteutstyr som fikser jobben.

Alle våre heisekraner er mobile og dekker de fleste behov du skulle ha både innen løfting og transport. Kontakt oss i dag og få et uforpliktende tilbud på heisekran eller befaring på løfteoppdraget ditt!
LES MER

Lagring

Enkel og fleksibel lagring Vårt lager er spesielt egnet for å sikre en fleksibel og enkel logistikk for deg når du trenger å få ditt gods lagret for en kortere periode.

Her står varene tørt og sikkert og vi har full kontroll på dem til enhver tid.
LES MER

 

 

 

 

 

 

 

 

30 METER DRAGER

I ETT LØFT